KATRINE ROBERTSEN

mitt utvekslingsår i usa

Første skoledag

  • Skrevet: 27.08.2015 - Klokken: 06:01

Hallo kjære lesere! Nå sitter jeg her og nyter siste kveld med ferie, eller å si at jeg nyter denne kvelden er vell ikke helt sant. Jeg sitter her og grubler veldig over hvordan dagen i morgen kommer til å bli, og jeg vet også at det er ikke så mye og gruble over for det kommer nok til å gå helt greit. Jeg regner jo selvfølgelig med at jeg kommer til å føle meg ukonfortabel, for det skal være sikkert og visst at jeg har følt meg ukonfortabel utrolig mye den siste måneden.  
Når jeg ser på timeplanen min + trening+ lekser så ser jeg at dagene kommer til å bli ganske travle. Skolen min har brukt veldig lang tid på å registere meg og gi meg timeplanen, noe som har irritert vmoren min veldig!! Her er min timeplan 

1 semester ( Timene er like Man,tirs,ons,tors,fre)
1. Algebra 1A
2.PE Weights A
3. C W P 
4. Chef School
5. World History
6.Psychology 
7. College prep english 

2 semester
1. Algebra 1B
2. History of thought 
3. PE Weights B
4. Chef School 2
5.HPE-TSE C ????
6. Civics
7. College prep english
TRAF SAFETY

Etter skolen så er det rett på cheer trening som varer til klokka seks- halv sju.... Jeg vet ikke hvordan jeg skal klare og komme meg fra klasserommene siden jeg bare har tre minutter!! 
Dere får ønske meg en fin første skole dag...
 


Sandra Sola 27.08.2015 kl.11:29

Lykke til!<3 Du får springa for å rekka timene ;)
Skriv en ny kommentar
katrinerobertsen

Mitt navn er Katrine Robertsen. Skoleåret 15/16 reiser jeg til Othello,Wa. På denne bloggen skal jeg holde dere oppdatert på min hverdag som utvekslingsstudent!

Blogg.no reklame

Bla i bloggen

Bloggdesign

hits